Home » Reviews

Lees hieronder de reacties van onze deelnemers

 

Wat een precisie dacht ik aan het begin van de basiscursus Realistisch Fijnschilderen, daar kan ik nog lang niet aan tippen… en toch na 20 lessen -eerst de basiscursus en toen de vervolgcursus-  is het resultaat geweldig…dit kan zeker aan de muur!

Ook ga ik door in het komende seizoen, de schilderlessen geven rust en tegelijkertijd inspireert het je tot een nog mooier resultaat.

Thnx Peter!!

Marjo van Bussel

________________________________________________________________________________________________________________________________

Met veel plezier denk ik terug aan de cursus.
In een prettige en gestructureerde stijl nam je mij als deelnemer mee in the art of fijnschilderen.
Het viel me niet mee, want je merkt hoe moeilijk het is echt goed te kijken, de lichtval, de kleurval, de schaduwen, noem maar op.
Bij het bezoeken van een tentoonstelling merkte ik overigens dat ik nu beter naar een schilderij probeerde te kijken (licht-schaduw enzo)
Ik heb er veel van geleerd en vond Peter een bijzonder prettige leraar.
Veel dank dus en groet

HA

_________________________________________________________________________________________________________________________________

De cursus Realistisch Fijnschilderen heeft mij gegeven waar ik op hoopte. Ik schilder zelf nogal expressief, maar mis techniek en heb best veel moeite met kleuren mengen en schaduwen aanbrengen. Door deze cursus heb ik meer geleerd over de opbouw van een schilderij en ik merk ook dat ik beter ben gaan kijken, daardoor zie ik veel meer kleuren dan voorheen. Het wordt bijna een sport om alle kleuren te ontdekken in een schilderij, een afbeelding of al wandelend in de natuur. Peter is heel sympathiek, geeft duidelijk les en zijn motto is: “het kan nooit mislukken” en daarmee zijn de lessen altijd opbouwend, leerzaam en gezellig!

Margaret Tjeerdsma
_________________________________________________________________________________________________________________________________

Samen met mijn dochter ben ik deze cursus gaan volgen. Tot nu toe heb ik nooit iets met tekenen of schilderen gedaan. Ik ben dus zo iemand die zegt dat ze niet kan tekenen, maar nu is er een wereld voor mij open gegaan.
Door het volgen van deze cursus ben ik veel breder gaan kijken en ben ik naast deze cursus ook in aanraking gekomen met allerlei nieuwe materialen. De lessen waren erg gezellig. Kortom: ik heb er een nieuwe hobby bij gekregen.

Elbreg Zwaan